Dufweholms Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Dufweholms Herrgård

Dölj erbjudande

Konferera till halva priset på Dufweholms Herrgård

Kickstarta året med oss! Under januari-mars 2024 erbjuder vi extra bra priser på vårt klassiska konferenspaket. Erbjudandet gäller vid bokning av fritt antal personer och ger er 50 procent rabatt på ordinarie konferenspaket.


Konferera till halva priset på Dufweholms Herrgård

Konferens: Klassisk

Med vårt klassiska konferenspaket ger vi er rätt förutsättningar att genomföra ett effektivt möte. Kom tillbaka till jobbet med nya idéer och tydliga planer för framtiden. Upplev en konferens i historiska miljöer som inspirerar och gör ert möte till något utöver det vanliga.

Detta ingår i konferenspaketet:

  • Ankomstkaffe med smörgås
  • Lunch med sallad, kaffe och kaka
  • Eftermiddagskaffe med hembakat
  • 3-rätters middag
  • Logi och frukostbuffé

Pris: Helpension från 1 220 kr/person exkl. moms.

Erbjudandet gäller ej dryck, konferenslokal och aktiviteter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Konferea gäller även på våra andra pärlor i Sörmland; Gripsholms Värdshus eller på Södertuna Slott.

Varmt välkomna med er bokning!

Boka erbjudande

Södermanland / Sörmland
Konferensplatser: 50  Bäddar: 44 

På Dufweholms Herrgård strax utanför Katrineholm i vackra Sörmland erbjuder vi hotell, restaurang och konferens i en unik, avskild miljö. Dufweholm är ett klassisk och romantiskt Herrgårdshotell med anor från tidigt 1400-tal. Här har allt varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm men samtidigt leva upp till dagens standard. Det sprider sig ett lugn över ön som Herrgården ligger på, där tid för reflektion och inspiration kommer till sin rätt. En plats att längta tillbaka till.

Här konfererar ni i en trivsam och effektiv miljö intill Dufweholms sjön med vackra promenadstråk in på knuten. På Dufweholms Herrgård gest även möjligheten att avsluta en dags konferens i det vackra spat Rosenbadet.

KONFERENS
På Dufweholm finns det fem konferenslokaler med plats för upp till 50 personer. Under hösten 2017 flyttades den historiska byggnaden – Djulösmå skola till Dufweholm och står nu redo för att fortsätta verka till nya möten och ny kunskap. Ett mycket välkommet tillskott för Dufweholms Herrgård. Här kan ni boka unika Konferensrum under namnen Lisa Littorin salen och Alma Jonsson sal. Sedan tidigare finns även Brosidan, Sjösidan och Kristina. Alla belägna i vacker miljö med trädgården och Dufweholms sjön precis intill.

UTBUD
Koppla av efter en intensiv konferensdag i det vackra spat Rosenbadet. Här kan ni njuta av stämningsfull miljö för att sätta guldkant på er vistelse. I Rosenbadet finns det en stor gemensam traditionell bastu med sjöutsikt, relaxavdelning samt bad. På terrassen mot sjön finns även ett värmande utebad.

LOGI
På Dufweholm finns de 23 rum, alla unikt inredda. Vi erbjuder flera rumskategorier. Enkelrum, Dubbelrum, Lyxsvit och Deluxsvit. Precis intill Dufweholm erbjuder vi även ett Bed & breakfast med 5 bubbelrum.

FEST
På Dufweholm står alltid den goda maten i centrum. Våra kockar arbetar med menyer utifrån dagens råvaror och säsongens smaker. I vår restaurang hämtar vi både inspiration och råvaror från de sörmländska skogarna, sjöarna och åkrarna runt omkring herrgården.


Restaurangplatser: 150
Enkelrum: 2
Dubbelrum: 21
Konferensrum: 4


Läge

Landet

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar

Mat & Dryck

Bar
Dufweholms Herrgård
Herrgårdsvägen 16
641 92 KATRINEHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.