Gripsholms Värdshus - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Gripsholms Värdshus


Södermanland / Sörmland
Konferensplatser: 90  Bäddar: 92 

I pittoreska Mariefred, 45 minuter från Stockholm, ligger Gripsholms Värdshus med hänförande utsikt över Gripsholms Slott och Mälaren. Här upplever ni personlighet och omtanke i historisk miljö. Värdshusets centrala läge i Sörmland nära Södertälje, Strängnäs och Stockholm gör det enkelt att ta sig hit. För många förknippas Mariefred med Gripsholms Slott och dess historia. Men Mariefred är så mycket mer - En småstadsidyll som blommar hela året. En konferensvistelse på Värdshuset är en upplevelse att längta tillbaka till.

KONFERENS
Gripsholms mysiga värdshus i herrgårdsmiljö har konferenslokaler som passar för företagskonferens oavsett om ni ska hålla i styrelsemöten, ordna företagsevent med festlig kickoff eller planera det kommande året. Vi har totalt nio konferensrum med olika kapaciteter, från 2-80 personer. Vid större konferenser erbjuder vi också möjlighet att konferera avskilt i vårt Jugendhus.

UTBUD/AKTIVITETER
På Värdshuset står de goda värdskapet alltid i centrum, vi tror att en lyckad konferens ska innehålla något inspirerande och utvecklande för gruppen. Varför inte bjuda in till en exklusiv matlagningskurs i träningsköket där de Svenska Kocklandslaget tidigare förädlade sina kok-konster. Eller varför inte en upplevelse på de Kungliga Wasa Slottet, Gripsholms Slott?

LOGI
På Värdshuset erbjuds 46 rum i olika kategorier, här kan man vila gott i någon utav de Kungliga Sviterna eller dom personligt inredda dubbelrummen, familjerummen eller vyrummen med hänförande utsikt över Mälaren. Till Gripsholms Värdshus hör även Gripsholms Bed & Breakfast som har 23 rum, men möjlighet för upp till 50 övernattande gäster. Gripsholms Bed & Breakfast ligger i anslutning till den Kunliga hjortparken – Hjorthagen. Naturen är otrolig och ger de bästa förutsättningarna för en god start på dagen.

FEST
På Värdshuset erbjuds två restauranger. I Värdshusets vackra matsal med hänförande utsikt över Mälaren och Gripsholms Slott kan man förvänta sig en servering och matlagning av fine daning. De erbjuds alltid en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en kötträtt. Klassisk matlagning som kan beskrivas som de Svensk/Franska köket.
På Värdshuset kan man också välja en mer avslappnad middagsupplevelse i ”bakfickan” Skänken, som man skulle kunna beskriva som en bistro/pub med tidlösa klassiker.


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 46
Konferensrum: 8

Inspireras av Gripsholms Värdshus


Karaktär

Konferensanläggning, Festvåning/festlokal, Spa, Restaurang, Hotell

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor, Videokonferens, Hybridmöte

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Massage, Spabehandlingar

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning, Bar, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Isskulptering, Biljard, Teambuilding
Gripsholms Värdshus
Box 114
647 30 MARIEFRED

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.