Operakällaren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Operakällaren

Stockholm city
Konferensplatser: 400   

Operakällaren är en av Sveriges mest berömda restauranger och är medlem i ”Les Grandes Tables du Monde/Traditions & Qualité”. Belägen i Kungliga Operahuset finns här inte mindre än fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare, konferensrum och festvåningar. Operakällarens Matsal har blivit utsedd till ”Sveriges vackraste restaurang” med sin kulturminnesmärkta originalinteriör från 1895 med väggmålningar, förgylld ekpanel och takkronor i kombination med inslag av modern design. Här serveras internationell haute cuisine. Operakällaren har egen champagne, calvados, whisky och snapsen Stenborgare. Operabaren med sin stämningsfulla jugendinteriör från 1905 och livliga Bakfickan med den berömda u-formade bardisken serverar klassiska svenska rätter och lockar en brokig blandning av gäster; konstnärer, artister, författare, affärsfolk och turister. Operakällaren är Svanenmärkt.

Operakällarens stora och flexibla festvåning Operaterrassen ligger två trappor upp från stora entrén. Utsikten från panoramafönstren är magnifik, med vy över Kungliga slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström, där varje årstid har sin speciella charm. På Operaterrassen är möjligheterna oändliga. Tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet. Här anordnar vi allt från frukostmöten, konferenser, luncher, utställningar, till stora galamiddagar och bröllop. I anslutning till Operaterrassen ligger Rotundan, en stor rund lokal med 6 meter i takhöjd. Dessa lokaler tillsammans är en oslagbar kombination. Med Rotundan kan vi ta emot konferenser upp till 300 deltagare och arrangera mottagningar för upp till 600 gäster. Här har såväl stora företagspresentationer som modevisningar och exklusiva banketter med dignande bufféer och scenuppträdanden gått av stapeln. Operakällarens salonger ligger på Entresolvåningen, en trappa upp från matsalen. Här finns fem vackra och välkomnande rum i olika storlekar som passar utmärkt till styrelsemöten, luncher och middagsbjudningar, för ca 30 gäster i en separat matsal eller 68 sittande gäster i hela våningen.

För övernattning rekommenderar vi Nobis Hotel Stockholm som ingår i samma koncern. Hotellet är ett samtida lyxhotell med 201 rum, inrymt i två magnifika byggnader från slutet av 1800-talet på Norrmalmstorg, mitt i hjärtat av Stockholm.Karaktär

Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt
  • Operakällaren
    Karl XII:s Torg
    111 47 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.