Sergel HUB - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sergel HUB


Stockholm city
Konferensplatser: 400   

På Sveavägen 10A precis vid Sergels Torg och den ståtliga Obelisken, hittar du alltid den perfekta lokalen. Våra lokaler är situerade bara några minuters promenad från T-Centralen och dess direktanknytningar till hela Sveriges spårbundna trafik. Taxibilar kan stanna direkt vid entrén och i de anliggande husen finns ett antal parkeringshus.

Sergel HUB bjuder på generösa 2500 kvm i ett plan, här hittar du alltifrån mötesrum från 2 personer till bankettsalar för 850 gäster. Vår ambition är att skapa landets mest hållbara anläggning, där det gröna tänket har genomsyrat projektet från första spadtaget. Att ta ansvar för vårt klimatavtryck är en självklarhet för oss.

Ett möte hos oss är inte bara serverad i en hållbar restaurangmiljö utan här finns även möjlighet att erbjuda våra gäster frihet genom ”walk and talk”.

Varför inte låta någon av Stureplansgruppens olika restauranger och krögare överraska deltagarna under en lunch eller middag! L´Avventura, Hillenberg, APO bara för att nämna några av våra fantastiska varumärken.

Vi anser också att måltiderna ska ses i sin helhet, där maten och drycken som serveras ska kännas genomtänkt och balanserad, allt från vinet till den alkoholfria dryckesupplevelsen. Varför inte låta dig inspireras av starka namn som Niklas Ekstedt och Karl Ljung som säkerställer en oöverträffad upplevelse.

Hos oss arbetar vi tillsammans med dig hela vägen från idéstadiet till genomförandet. Låt det avskalade möta en varm kultur för att skapa en känsla av trygghet.

Stureplansgruppen är Sveriges främsta upplevelseföretag. Vår framgång bygger på nöjda gäster. Nu tar vi all den kunskap vi samlat under 25 år för att skapa en unik mötesplats, mitt i Stockholm. Från mindre möten, TV –sända galor med middagar till mingel och mässor, i vårt team hittar du kompetenserna och den breda erfarenheten.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!


Restaurangplatser: 500
Konferensrum: 7
Grupprum: 5


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Konserthall, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Matlagning

Sport & Fritid

Teambuilding
Sergel HUB
Sveavägen 10A
111 57 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.