Sjöfartshusets Festvåningar Gamla Stan - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sjöfartshusets Festvåningar Gamla Stan


Stockholm city
Konferensplatser: 80   

Vi har två våningar med tillhörande salonger som är lämpliga för bröllop, högtidsdagar, kick-off, företagsfester etc. Vi tar emot sällskap från 15 - 146 personer, vårt kök erbjuder menyer som är anpassade efter säsongens färska råvaror. Dagkonferera i unik kulturmiljö upp till 70 p med tillgång till grupparbetsrum. Vi erbjuder tre storlekar på konferenslokaler.

Konferens Ljuvlig mötessalonger i 1600-tals hus. Från elegant gustavianskt i paradvåning till trivsamt och rustikt i de tidigare tjänstefolksbostäderna. Dagkonferens i Gamla stans bästa "Hide away" I de större rummen bjuder vi dessutom på extra ytor där Ni kan arbeta eller njuta av vårt goda kaffe. Den fantastiska utsikten ut över saltsjön & Skeppsholmen är rogivande och sedan till det viktiga höjdpunkten på dagen, Luncherna som är vår bästa marknadsföring och tillagas av färska råvaror anpassad efter årstiderna.

I Gamla Stan har det festats och ätits god mat sedan Stockholm grundlades. Här kan du vandra bland gränderna i Bellmans fotspår eller bara njuta av utsikten över strömmen och af Chapman.

Fest Spännande gastronomi i nutid serveras i kulturhistoriska matsalar från dåtid. Det bästa från alla tider. Oavsett om man är 15 eller 146 vänner till bords ska samma höga nivå på menyn levereras. Detta är vår största styrka! Sjöfartshuset ägs & drivs av köksmästare och sommellier, som ständigt strävar efter den perfekta mat & dryckeskombinationen. Att det ska bli bra är personligt för oss. Stilen är klassisk fransk, råvaran alltid av bästa Svenska kvalité. Välkommen till bords på Skeppsbron 10 - Elegant Klassiskt Tidlöst i Gamla stan.

Välkommen med din förfrågan!


Restaurangplatser: 146
Konferensrum: 4


Karaktär

Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)
Sjöfartshusets Festvåningar Gamla Stan
Skeppsbron 10
111 30 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.