Anna Bergholtz - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Anna Bergholtz

Uppdrag

Föreläsare/Talare

Inspirationsföreläsning

En tänkvärd, underhållande föreläsning om att vända motgång till framgång och att oavsett förutsättningar, nå sina drömmar. .
Om kraften i vår egen inställning och tillgången i att vi människor är olika.
Föreläsningen riktar sig till alla människor, företag och organisationer som önskar nya insikter och verktyg i sitt arbetsliv såsom privatlivet.

Som liten insjuknade Anna i barnreumatism. En sjukdom som gjorde Anna blind i 24 års ålder. Men varken sjukdom eller blindhet har hindrat henne från att nå sina drömmar. Fast resan har varit tuff och den egna inställningen avgörande. Det har handlat om allt från att ta sig förbi inre hinder till yttre, som samhällets otillgänglighett och fördomar. Ofta är lösningen att göra saker på ett annat sätt och bryta normer. Som när Anna i rullstolen blev polisbil i skolan eller när hon 2006 blev Sveriges och troligen världens första blinda filmrecensent.

Anna är utbildad socialpedagog, journalist och diplomerad coach. Hon är känd som ”Blindchick” efter medverkan i Morgonpasset och Christer i P3. Vi har även kunnat se henne recensera film i Kanal 5:s Breaking News med Filip och Fredrik. Med 2 utgivna barnböcker kan Anna numera även titulera sig författare. Hon brinner för mångfald och delaktighet. Fritiden ägnar hon åt familjen, lantstället, boxning och salsadans.

Anna öppnar ögon och bryter normer. Enligt henne själv har blindheten gjort henne mer seende.

Hon kombinerar gärna föreläsning med praktiska övnignar och coachning.

Anna skräddarsyr även föreläsningar utifrån ett funktionshindersperspektiv samt ett patientperspektiv. Hon har lång erfarenhet från sjukvård, rehabilitering och stödinsatser från samhällets alla nivåer.

Föreläsning – Tillgänglighet ett roligt måste! Anna inspirerar i arbetet mot ett tillgängligare Sverige. Något vi alla vinner på. Att arbeta med tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning upplevs ofta som belastande och påtvingat. Men Anna får dig att öppna ögonen och känna lust för frågan. Det handlar om mänskliga rättigheter men också om lönsamhet för din verksamhet. Du ges kunskap om lagen, får ta del av Annas egna erfarenheter och får verktyg för hur du/ni kan bli bättre på tillgänglighet. Och kanske viktigast – du kommer att inse vikten och vinsten av tillgänglighet.Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.