Thoresta Herrgård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Thoresta Herrgård


Stockholm norra
Konferensplatser: 100  Bäddar: 68 

Konferens
På Thoresta Herrgård tycker vi att avskildhet och närhet är viktigt för en lyckad konferens. Avskild Närhet betyder för oss att vi erbjuder våra gäster en avskild herrgård med lantligt läge som samtidigt ligger nära de större städerna och flygplatserna i regionen. Det betyder också att vi vill erbjuda er att konferera ostört med ett personligt och passionerat värdskap. Vi arbetar aktivt med närheten till vår gård samt närliggande gårdar för att våra måltider ska vara hållbara och förstklassigt tillagade.

Våra mötesrum är belägna på olika delar av gården. De varierar i storlek, färg, form och stil. Allt från rustik stil till herrgårdsstil men de har alla en varm och ombonad känsla. Det som förenar dem är att även om ni inte har bokat hela vår herrgård enbart för er grupp så kommer ni uppleva en avskildhet och ett lugn ändå. 

För det sällskap som önskar lite extra avskildhet kan vi erbjuda Ören - vårt trevliga hus som ligger precis vid Mälarens strand, 800 meter från herrgården. Här finns ett mötesrum, tre av våra logirum, ett hemtrevligt kök, en inglasad veranda samt vår relax med utomhusjacuzzi och vedeldad bryggbastu.

Utbud
När mötet avslutats för dagen finns på Thoresta en uppsjö av aktiviteter att välja på. Allt från fartfyllda aktiviteter som segway, fyrhjulingssafari och mountainbiketurer och kluriga teambuildingaktiviteter till lugnare aktiviteter som lerduveskytte, isskulptering och tavelmålning. För golfarna i sällskapet är det endast några få minuter till Bro Hof, en av Europas främsta golfbanor. Många sällskap väljer att inleda eller avsluta kvällen med några timmar, antingen i vårt aktivitetsrum Loftet där det finns shuffle board, dart och biljard eller i vår relax Ören där det finns en stor utomhusjacuzzi, vedeldad bryggbastu samt härliga umgängesytor. Efter en dag i högt tempo belönas ni med en förstklassig middag i avslappnad miljö. Köket använder alltid närproducerade ekologiska produkter som antingen kommer från den egna gården eller från någon av granngårdarna. Mat och dryck spelar en central roll på Thoresta och köket har genom åren fått en rad fina utmärkelser.

Logi
Thoresta Herrgård har 40 hotellrum och totalt 68 bäddar fördelade på 33 dubbelrum och 7 enkelrum. Rummen är ljusa och rogivande, några är större och andra är mindre. De flesta av våra rum ligger i vår röda flygel, precis intill herrgården.

Fest
Vårt läge, vår service och vår storlek gör Thoresta Herrgård till ett självklart val för dig som ska bjuda in till bröllop eller fest. Den perfekta platsen för er som vill uppleva känslan av att bjuda gästerna till er alldeles egna herrgård.

Kommunikation
Thoresta Herrgård ligger nära Stockholm ut med E18 mot Enköping. Från Stockholm och Arlanda tar det endast 30 minuter med bil och Uppsala och Västerås nås på 40 minuter.

 


Restaurangplatser: 70
Enkelrum: 7
Dubbelrum: 33
Konferensrum: 6
Grupprum: 5


Inspireras av Thoresta Herrgård


Karaktär

Hotell, Slott/Herrgård, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Kursgårdar

Läge

Avskilt, Vid Golfbana, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergivänligt, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Digital studio, Internet, Hybridmöte, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Massage

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Ridning, Teambuilding, Äventyr o vildmark, Biljard, Jakt & fiske, Isskulptering, Kajak/kanot, Golf
Logotyp för Thoresta Herrgård
Thoresta Herrgård
197 93 BRO

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.