Usine Conference - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Usine Conference

Dölj erbjudande

15% på julbord på Usine när ni bokar konferens

När ni konfererar hos oss i november och december kan ni boka julbord till rabatterat pris i samband med konferensen. 15% rabatt på julbord i slutet av dagen eller 10% rabatt på julbordslunch.


15% på julbord på Usine när ni bokar konferens

Vi finns här när ni behöver oss! Vi bokar allt från frukostseminarium i ottan till utbildningshelgen, för grupper med 4 upp till 150 personer. De stilfullt renoverade lokalerna är utrustade med projektor och ljud. Med snabbt trådlöst nätverk och kamera för hybridmöten kan vi tillmötesgå det moderna mötet med möjlighet att delta på distans. Vi hjälper er även med mikrofon, hörslinga och scen på förfrågan.

Vår konferens är Svanenmärkt vilket innebär att våra produkter och underleverantörer uppfyller licenskraven från Miljömärkning Sverige och EU Ecolable vad gäller ekologiska produkter och råvaror, hållbarhet och hälsa. Det betyder att ni gör ett medvetet val när ni bokar konferens hos oss!

Villkor: Gäller vid bokning av halv- eller heldag i november, minimum 30 gäster. Gäller nya bokningar som bekräftas innan sista september och anger rabattkod ”JULKONFERENS”. Lokalhyra tillkommer vid bokning då julbord serveras i slutet sällskap i privat lokal. Lokalhyran och dryck omfattas ej av rabatten.

Boka erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 140   

Med nyrenoverade ytor, modern teknik, snabbt trådlöst nätverk och service i toppklass centralt på Södermalm levererar vi en konferensupplevelse som aldrig förr!

KONFERENS

Rum för alla typer av möten

Våra gästers behov inför ett lyckat möte är vår högsta prioritet. Med nyrenoverade ytor, modern teknik och service i toppklass mitt på centrala Södermalm vill vi vara det självklara valet för alla konferensgäster.

Svanenmärkt

Vår konferens är Svanenmärkt vilket innebär att vi, våra produkter och underleverantörer uppfyller licenskraven från Miljömärkning Sverige och EU Ecolable vad gäller ekologiska produkter och råvaror, hållbarhet och hälsa. Ni gör således ett miljömedvetet val när ni väljer att boka konferens hos Usine.

Vad ingår när ni bokar konferens på Usine?

I Usines konferenslokaler anpassar vi möbleringen utifrån era behov på luftiga ytor med godventilation. Lokalerna är försedda med behaglig akustik, mörkläggning och anslutning till projektor eller TV-skärm med whiteboardfunktion. Färsk frukt och vatten, blädderblock, pennor och noteringsblock ingår alltid.

Vi har snabb trådlås uppkoppling till Wifi och högtalarsystem. Vår största lokal är även försedd med mikrofoner.

Dom nymalda Lavazza bönorna i espressomaskinerna piggar upp besöket och vi förser deltagarna med frukost, lunch och fika på beställning och anpassar innehåll efter vegetarisk/vegansk preferens, allergi och specialkost. Servicepersonal finns på plats under hela besöket.

Boka med det lilla extra!

Vi skräddarsyr arrangemanget efter önskemål och hjälper er att hyra in alternativt möblemang eller teknisk utrustning, bokar roliga aktiviteter i samband med konferensen eller ett avslutande mingel eller middag i våra restauranger (Bistro 38 eller La Perla Södermalm). Vi erbjuder även möjlighet att boka privat lokal för middagen eller festlokal på samma adress.

UTBUD
På markplan hittar ni Usine café och Usines välrecenserade restaurang Bistro38.
Vi hjälper er att boka bord eller leverar sallder till konferenslokalen under lunchen. Är ni ett större sällskap så dukar vi fram en genrös lunchbuffé i avskild lokal.

Frukost och fika som serveras i samband med konferensen levereras direkt från cafét med nybryggt Lavazza kaffe. Efter konferensen finns det möjlighet att boka bord för middag eller privat lokal för fest.

FEST
Usine har två lokaler centralt på Södermalm med imponerande takhöjd, stora fönster och stilren interiör.

Det finns två lokaler som går att hyra var för sig eller tillsammans utifrån antal gäster och behov. När ni hyr lokal hos Usine ingår exklusivitet till lokalen, en visning med festkoordinator, klädhästar, anpassningsbar möblering och bordsdukning, serveringspersonal, bemannad bar, dimbar belysning, bakgrundsmusik och städning. 

Här finns möjlighet att boka mingel, middag,  julbord och fest!

KOMMUNIKATION
Usine Conference ligger på plan 3 i Fatburen. Fatburen är byggnaden på Södermalmsallén 36-38 och ni hittar ingången på Södermalmsallén 36Västgötagatan 4 samt Magnus Ladulåsgatan 65. Fatburen ligger bakom torget på Medborgarplatsen och ni kan resa hit med buss, tunnelbana, pendeltåg eller ställa bilen i parkeringshus i närheten.


Restaurangplatser: 140
Konferensrum: 4
Grupprum: 2


Karaktär

Konferensanläggning, Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Internet, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Svanenmärkt

Mat & Dryck

Bar, Julbord
Logotyp för Usine Conference
Usine Conference
Södermalmsallén 36-38
118 28 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.