Micke Syd & Tommy Ekman - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Micke Syd & Tommy Ekman

Uppdrag

Artist/Coverband

En given succé på ert arrangemang.

2015 var ett fantastiskt år för Micke Syd&Tommy Ekman. Med sitt koncept ”Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle” har de levererat sin positiva energi på allt från festivaler till företagsevents och tillsammans med de allra bästa banden runt om i Sverige. Med en nästan osannolik låtrepertoar i bagaget har de två band-medlemmarna genom åren utvecklats till fullfjädrade entertainers som älskar att stå på scen. Detta med en spelglädje och energi som ingen publik kan motstå och som Micke Syd utrycker det ”Att stå längst fram på scen och sjunga våra låtar efter så många år ger mej en otrolig kick och att få göra det med en kompis som Tommy gör ju det hela ännu bättre.”

Ett gig med Syd & Ekman är allsång, det är leenden, det är sommar och kanske t.o.m ett och annat romantiskt minne som blommar upp. Dessa herrars låtskatt får alla ställen att fullständigt gå i taket!

Det går att boka Syd & Ekman med eget band eller som gäster till våra mest populära coverband och även singback beroende på önskemål.

Micke Syd från Gyllene Tider och Tommy Ekman från Style och Freestyle har nu tillsammans satt ihop ett oslagbart party-set. Med 60 minuters livehits blandas låtar från respektive superband. Oförglömliga hits som alla kan. Killarna har en otrolig publikkontakt och publiken sjunger med i varenda textrad. Boka 30 år av Hits idag!
Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.