Slussgården Studio och konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Slussgården Studio och konferens


Stockholm city
Konferensplatser: 80   

60-talscharm med modern teknik

Precis intill Slussen i Stockholm hittar du Slussgården Studio och konferens. På konferensvåningen har vi varsamt renoverat de ljusa rummen för att bevara den originala 60-talscharmen samtidigt som vi har vävt in moderna lugna färger och den senaste konferenstekniken. Alla konferensrum är utrustade med modern videoutrustningsteknik som Polycomkameror och professionella videokonferensmickar med 360-graders ljudupptagning för video- och hybridmöten.

Stor, liten, mittemellan eller avskilt?

Våra konferensrum rymmer mellan 10 och 24 personer i styrelsesittning. Det finns också ett mindre samtalsrum med bekväma fåtöljer. För den stora föreläsningen eller utbildningen har vi Ebb och Flod, ett delbart rum som rymmer 80 personer i biosittning. Rummet går givetvis även att möblera i skolsittning, biosittning eller med U-bord. För full flexibilitet finns det projektor och skärm i båda sidor av rummet som dessutom att dela av om ditt möte har behov för det. Bjud in ytterligare deltagare att delta via länk eller passa på att kombinera ditt möte med en sändning från vår studio.

Vill ni konferera ostört har vi en konferenslokal som ligger helt avskilt. Vi serverar all förtäring på plats och det finns både sittgrupp, egen kaffemaskin och toalett i lokalen.

Livesändning, inspelning och podd

I studion har vi flera flexibla sändningslokaler som kan anpassas efter just dina behov. I poddstudion sköter du tekniken själv, i alla andra studios hjälper våra kunniga studiotekniker till. Våra sändningsstudios har plats för mellan tre och fem talar på plats och givetvis kan flera talare kopplas in på distans. Vår största studio har flexibel inredning och med möjlighet till sittande publik samtidigt som innehållet sänds.

För att din sändning ska bli bästa möjliga är våra studiokoordinatorer med som stöd från bokning hela vägen till efterarbete.

Äta, möblera och allt annat

Oavsett om du behöver mat och dryck till en heldagskonferens, bubbel och snittar för att fira eller önskar ett speciellt möblemang till din studio hjälper vi självklart till. Våra kunniga tekniker och serviceinriktade konferenspersonal finns dessutom alltid på plats så att du kan koncentrera dig på det viktiga, din konferens eller din sändning.


Konferensrum: 11
Grupprum: 1


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Webinar, Livestream, Digitala events och produktioner, Ljus-och ljudanläggning, Fiberteknik, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Hybridmöte, Videokonferens, Internet, Digital studio
Logotyp för Slussgården Studio och konferens
Slussgården Studio och konferens
Hornsgatan 15
118 46 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan Hemsida


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.