Viktoria Hotell & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Viktoria Hotell & Konferens


Uppland
Konferensplatser: 166  Bäddar: 41 

Viktoria Hotell & Konferens är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster med enheter i Sverige och hela Europa. Vi är en komplett anläggning med hotell, konferenslokaler och restaurang. Allt under samma tak. Vi erbjuder våra gäster fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Våra lokaler finns i olika storlekar och vår största hörsal är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Samtliga lokaler har dagsljus och tillgång till gratis, trådlös internet och projektor.

Konferens
Välkommen att boka din konferens eller event hos oss! Vi erbjuder ett komplett businesscenter, en restaurang, festvåning och hotell. Våra lokaler finns i olika storlekar och vår största hörsal är utrustad med komfortabla fåtöljer och all modern teknik. Samtliga lokaler har dagsljus och tillgång till gratis, trådlös internet och projektor. Vi skräddarsyr er bokning utefter era önskemål. Viktoria Hotell & Konferens erbjuder lokaler och konferensrum för fyra till 166 personer. Kostnaden för konferenslokal med valfri möblering ingår i heldagskonferenspaketet.

Utbud
Vår öppna och nyrenoverade restaurang ger plats för affärslunch och business, konferenslunch och härliga middagar. Här står maten i fokus och våra kockar levererar härligt komponerade maträtter med bra råvaror och miljötänk. Vår Restaurang serverar dagens lunch alla vardagar. Vår trevliga bar med fullständiga rättigheter har öppet alla vardagar.

Konferensmöjligheter. Hotell med logi och frukostbuffé. Biljard, dart, gym, El-bastu, Uteservering, festvåning, utställning. Fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Logi
För den som vill kan vi erbjuda övernattning i något av våra trevliga och fräscha hotellrum. I logi priset ingår det frukostbuffé. Vi har även ett gym och bastu som man gärna får utnyttja. Vårt trestjärniga hotell har 19 twinroom och 2 dubbelrum. Alla rum är rökfria och har WC, dusch, trådlöst internet, arbetsplats samt TV.

Runt hörnet har vi ICA Maxi Stormarknad.

Vi kan även erbjuda busstransport för större grupper med förmånliga priser.

Fest
Vi tar åt oss alla typer av förfrågningar. Vid förfrågan arrangerar vi seminarium, företagsfest, kickoff och jubileum, bröllop, festvåning och tre-rätters middag. Såklart levererar vi även catering till den lilla och stora festen. Vår fantastiska cateringmeny har mycket att erbjuda från härliga bakverk till stora smakrika bufféer.


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 1
Dubbelrum: 20
Konferensrum: 6
Grupprum: 6


Karaktär

Hotell, Hörsal, Kursgårdar, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Exklusivt (ett sällskap), Restaurang, Festvåning/festlokal, Kongresscenter, Dagkonferensanläggning, Konserthall

Läge

Avskilt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Utställningsyta >200 kvm, Videokonferens, Projektor, Storbildsskärm, Internet, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet (9001), ISO-certifierat miljö (14001), Medlem i Visita, KRAV-certifierat

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Boule, Cykling, Biljard, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

***
Viktoria Hotell & Konferens
Almungevägen 33
754 54 UPPSALA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.