Hotell Furusund - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotell Furusund


Uppland
Konferensplatser: 40  Bäddar: 50 

Hotell Furusund med anor från 1811-talet är i dag en konferens och hotellanläggning som bjuder på varm och ombonad miljö. ”Jag minns en stund i Furusund”, skrev Evert Taube i sin visa. Det är precis det som vi på Hotell Furusund vill skapa, minnen att komma tillbaka till. Hotell Furusund ligger precis intill Furusundsleden med en oslagbar utsikt, endast dryga timmen från Stockholm. Vilken årstid ni än väljer att besöka oss är närheten till havet och skärgården slående.
Med en restaurang som är med i White guide, helt nyrenoverad rum och personal med passion för mat och service är Hotell Furusund numera ett värdshus i toppklass.

Våra rum totalrenoverades vintern 2018. De är stora, ljusa och med inredning som löper som en röd tråd genom hela hotellet. Här sover ni gott med havet som närmsta granne. Vi har totalt 20 stycken rum och 55 bäddar att bara njuta i.

I vår restaurang har vi plats för 110 matgäster, maten lagas av våra kockar i vårt öppna kök och du kan se hur de tillagar just din rätt. Här läggs det stor vikt vid att maten ska vara närproducerad, ekologisk och tillagad på bästa sätt med respekt för råvarorna.

För de som vill utnyttja tiden till fullo erbjuder vi aktiviteter för alla våra grupper.

Konferens
På Hotell Furusund har ni tillgång till 3 st konferenslokaler. Alla tre lokalerna har naturligt dagsljus men olika utsikt, antingen naturutsikt eller havsutsikt. Alla standardutrustning så som penna, papper, Whiteboard, blädderblock samt projektor eller Tv ingår i lokalhyran.
Under konferensen har ni alltid vatten, frukt och godis inne i lokalen.

Utbud
Unna dig ett besök till Ängsö Nationalpark, Norröra (Saltkråkan)eller en kulturvandring på Furusund. För de som vill utnyttja tiden till fullo erbjuder vi aktiviteter för alla våra grupper. Vill man gå ner till bryggan och bara njuta rekommenderar vi att ni hyr vår bastuflotte och bubbelpool under ett par timmar med tillhörande soldäck. Vill man ha mer fart och fläkt finns allt från snabba ribbtur i skärgården till GPS jakter på land.

Logi
För dig som vill stanna över natten erbjuder vi övernattning på vårt nyrenoverade skärgårdshotell, beläget i samma byggnad som värdshuset och endast ett stenkast från vattnet. En del med havsutsikt andra med fin naturutsikt. Välj mellan enkelrum, dubbelrum, dubbelrum superior, eller varför inte boka en juniorsvit? Efter en god natts sömn njuter du av vår frukostbuffé där du finner hembakat bröd, solgul äggröra och massor av andra godsaker!

Kommunikation
Hotell Furusund ligger på en Ö men med broförbindelse vilket gör att ni kan välja om ni vill åka båt, bil eller buss till oss.
Vi har en vändplan där bussar kan stannan och vända utan problem.
Vill man ta egen bil finns även parkeringar, ett fåtal som är våra egna och en stor parkering som kostar 7 kr timmen.


Restaurangplatser: 110
Enkelrum: 3
Dubbelrum: 17
Konferensrum: 4


Karaktär

Festvåning/festlokal, Hotell

Läge

Kust/Hav

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Yoga o mindfulness, Massage

Mat & Dryck

Bar, Matlagning, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bubbelpool, Bastu

Sport & Fritid

Skytte, Jakt & fiske, Kajak/kanot
Hotell Furusund
Furusund Strandväg 2
760 19 Furusund

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.