32 Rum & Kök Sigtuna - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

32 Rum & Kök Sigtuna

Dölj erbjudande

Julbordskonferens på mysiga 32 Rum & Kök i lilla Sigtuna

32 rum & kök ligger perfekt vid Mälarens strand nära Arlanda och Stockholm. Vi serverar ett litet men mer exklusivt julbord under perioden 30 nov-22 dec.


Julbordskonferens på mysiga 32 Rum & Kök i lilla Sigtuna

Väl mött utomhus i ljuset från lyktor och med rökdoft från brasan. Där serverar vi vår glögg och det knapras på kryddstarka pepparkakor.

Sen fortsätter ni till bords med nybakad minivört och dopp i grytan. Vi serverar lämpliga drycker och ni förser er med det första från brännvinsbordet i tältet.

Vi serverar ett litet men mer exklusivt julbord. Vi älskar det lilla och kalla, våra egna inläggningar av sill och strömming har blivit mångas favorit.

Den honungs- och chiligravade laxen, den rökta matjessillen. I tältet bland halmbalar och granris presenterar kockarna det kalla som serveras som smakbitar så att ni får plats med det goda. Små glaserade spjäll, köttbullar och Jansson serveras som delikatesser till bords.

Pris: Helpension enkelrum 3195 kr exkl. moms inkl julbord.

Datum: 30 nov-22 dec.

Boka erbjudande

Uppland
Konferensplatser: 50  Bäddar: 52 

32 Rum & Kök är ett mysigt mötes- och festhotell som ligger precis på strandkanten vid hamnen i Sigtuna och blickar ut över Mälaren. Här jobbar vi för fullt med goda möten. Goda möten för kropp, knopp och vår omvärlden. Här kan man hålla sina möten eller bara en härlig paus i vardagen, du väljer. Även den lilla gruppen är viktig och får känna sig stor.

Rummen har trevlig utsikt mot Mälaren, hamnen eller Sigtuna stad. De är ljust inredda och generösa i sin storlek. Här finner ni fem mötesrum och Sigtuna ger många möjligheter till andra spännande mötesplatser och givande aktiviteter.

KONFERENS 5 konferenslokaler i olika storlekar och stilar. Loftet är störst och tar 50 personer i biosittning men passar även för mindre grupper som vill ha utrymme att röra sig runt lite. De finns här för att hjälpa dig få ut det mesta av just ditt möte. Allt du behöver och lite till! Angelica hjälper er att detaljplanera och pysslar om er på bästa sätt.

Missa inte trädgården och salongen som fungerar utmärkt för diskussion eller grupparbete.

EKOLOGISKT & NÄRPRODUCERAT Bra möten och roliga fester kräver god mat och dryck. God att äta, god för kropp och knopp men även god för omvärlden. Ekologisk, närproducerat, inga e-nummer och allt är hemmagjort. Vi arbetar med råvaror som finns här och nu.

MOTION Precis vid hotellet längs med Mälaren sträcker sig en fantastisk gångväg. Perfekt för en promenad eller joggingtur. På vintern brukar isen vara fin och det finns plogad bana för dig som vill ta med dig långfärdsskridskorna. Föredrar du gym kan vi rekommendera WE som ligger på några minuters promenadavstånd från 32 Rum & Kök. Det finns tennis både inne och ute, vattenskidor, golf, fotboll samt innebandy.

På 32 Rum & Kök kan ni göra det bästa av er tid. En kopp kaffe smakar till exempel lika bra i trädgården som på en roddtur och vintertid brukar isen vara inbjudande eller varför inte prova isjakt.

Vill ni hålla er på torra land kan ni utforska Sigtunas charmiga gränder på en stadsvandring kanske även ge er på en choklad- eller dryckesprovning, spela boule i trädgården eller en co-driving med proffskusk och promenad på stallbacken? Deras utbud är varierat och de hjälper er gärna att boka aktiviteter.

LÄGE Det är enkelt att ta sig hit bara 15 minuter från Arlanda. Om du inte kommer med egen båt förstås, för då lägger du till vid bryggan. På 32 skiner alltid solen och gräset är alltid grönt.


Restaurangplatser: 80
Dubbelrum: 26
Konferensrum: 5
Grupprum: 3

Inspireras av 32 Rum & Kök Sigtuna


Karaktär

Konferensanläggning

Läge

Centralt, Sjö/Vattendrag, Vid Flygplats

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

KRAV-certifierat, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för 32 Rum & Kök Sigtuna
32 Rum & Kök Sigtuna
Stora gatan 79
193 30 Sigtuna

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.