Cedergrenska Tornet - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Cedergrenska Tornet


Uppland
Konferensplatser: 100   

Cedergrenska Tornet erbjuder fantastiska fest- och eventlokaler som passar både det lilla sällskapet på 20 personer upp till större fester med 100 gäster. Den magnifika utsikten från terrassen slår det mesta.

Högt över trädtopparna reser sig det kända landmärket, Cedergrenska Tornet. En pampig tegelbyggnad som tog 100 år att bygga. Här sitter historiens vingslag i väggarna med synligt tegel, träpanel och höga fönster.

Vår stora takterrass med utsikt över hela Stockholm ger tillställningen en oförglömlig upplevelse. Här kan du avnjuta ett glas champagne eller säga ja till din nya äkta hälft.

Cedergrenska Parken nedanför är tät av träd och det ger Tornet en lugn och mäktig tystnad, fast det ligger så nära Stockholm.

Vår stolthet Riddarsalen har plats för 100 sittande gäster.

Vi har unika möjligheter att göra din tillställning till en minnesvärd händelse – allt från konferens, bröllop, högtid och andra festarrangemang.

KONFERENS
En konferens i Cedergrenska Tornets anrika och härliga lokaler är mycket inspirerande. Med god mat, kunnig och rutinerad personal, kan vi erbjuda dig och ditt företag en unik miljö att utvecklas i.

Riddarsalen Vår stolthet! En fantastisk lokal som har mycket att erbjuda. Här skulle Cedergren hålla sina festmiddagar och sammankomster.

Sittande middag i Riddarsalen: max.kapacitet 90 pers i runda bord, 100 pers i långbord.

50-80 pers är optimalt i sittande middag.

Kapacitet (minsta antal): 15 pers

Kapacitet (max antal): 100 pers

Terrassen Den magnifika takterrassen har en milsvid utsikt över Stockholms med alla dess stadsdelar, vackra vikar och vattendrag. När vädret tillåter serverar vi välkomstdrink till våra gäster och under sommaren sker även flertalet vigslar här. 

Kapacitet (minsta antal): 10 pers

Kapacitet (max antal): 150 pers

Salong Nadechda Nu är det ett modernt och diskret inrett konferensrum med plats för upp emot 20 personer. Rummet lämpar sig bra för styrelsesammanträden eller mindre middagsbjudningar.

Kapacitet (minsta antal): 4 pers

Kapacitet (max antal): 20 pers

Bibliotek Nestor Idag används det till ett trevligt och avskilt samtalsrum där det bjuds enklare tilltugg, kaffe eller en fin whisky för mindre sällskap. Rummet passar utmärkt som arbetsrum, då det ligger avskilt från de andra salongerna.

Bibliotek Nestor rymmer 12 personer.

Kapacitet (minsta antal): 2 pers

Kapacitet (max antal): 12 pers

UTBUD
Vi har unika möjligheter att göra din tillställning till en minnesvärd händelse.  – allt från konferens, bröllop, dop, högtid och andra fest- och eventarrangemang.

Musik och underhållning
Vi hjälper er att boka coverband, DJ eller annan underhållning.

Mat och Dryck
Vi ordnar med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika till din konferens. För andra arrangemang kan ni välja mellan mingelmat, bufféer eller 3-rätters. Allt lagas på plats av kompetenta kockar. Dryck till fest och event förbeställs från Cedergrenska Tornet som också ordnar med bar och servering för ert sällskap.

Utrustning
I lokalerna ingår:

- Projektor

- Högtalare (koppla in till dator och spela musik)

Möbler. Stolar, runda bord, rektangulära bord. (Musikanläggning, ljus, livestreaming etc. hyrs in på förfrågan)

FEST
Vi hjälper dig som privatperson eller ert företag med olika arrangemang för just ert speciella tillfälle, födelsedag, event, middag eller mingel. Våra salonger är flexibla och lätta att möblera om efter era önskemål.

Med sin speciella planlösning är Cedergrenska Tornet en perfekt byggnad för ett annorlunda arrangemang. I Tornet kan du känna historiens vingslag och salongerna är vackert utsmyckade med stora kristallkronor och kakelugnar från tiden då Tornet skulle vara Nestor Cedergrens sommarbostad.

Vår stolthet Riddarsalen, med högt i tak, ligger på plan tre och har plats för 100 sittande gäster. Vår stora takterrass med utsikt över hela Stockholm ger tillställningen en oförglömlig upplevelse.

KOMMUNIKATION

Busshållplats Sjöstigen (Buss 601 från Danderyds Sjukhus, Hållplats B) – 4 min promenad från busshållplatsen till Cedergrenska Tornet

Stocksunds Station (Roslagsbanan) – 940 meter promenad (14 min)
Konferensrum: 2
Grupprum: 1


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Slott/Herrgård, Båtkonferens, Mäss-/Utställningshall

Läge

Kust/Hav, Sjö/Vattendrag, Centralt, Avskilt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet, Internet, Hybridmöte, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Simning, Curling, Elljusspår, Motionsspår, Teambuilding
Logotyp för Cedergrenska Tornet
Cedergrenska Tornet
Kungsvägen 2
182 79 DANDERYD

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.